Rachel Khoo šokolaadiroad

© Discovery Corporate Services LTD MMXX
Rachel Khoo šokolaadiroad

Kokkuvõte

Superkokk Rachel, kes treenis Pariisis Le Cordon Bleu's, otsib inspiratsiooni, kohtudes mõne Euroopa parima šokolaadimehega. Uurime ka šokolaadi põnevat ajalugu ja selle teekonda kogu maailmas ning avastame oma lemmiktoidu tervisele ja heaolule eeliseid. Rachel jagab igas episoodis oma köögist vaimustavaid retsepte, alates rikkalikest magustoitudest ja saiakesest kuni vapustavate kookide ja maitsvate imedeni, näidates meile, kuidas lihtsa vaevaga show-peatavaid roogasid valmistada, kasutades maailma kõige armastatumat koostisosa.

Episoodid

Hooaeg 1
  • 1

    Ideaalne kooslus

    +

    Rachel püüab leida uusi võimalusi šokolaadi ja muude maitsete ühendamiseks. Ta uurib šokolaadi maitsmise teadust ja valmistab sellist rooga nagu šokolaadi-kardemoni besee.

  • 2

    Midagi igaühe jaoks

    +

    Rachel suundub ajaloohõngulisele vaimsele teekonnale, et teada saada, mis muudab šokolaadi kõigile meeldivaks. Tema ahvatlevate retseptide hulka kuuluvad ka nätsked, krõmpsuvad šokolaadiküpsised.

  • 3

    Kui šokolaadioast saab šokolaaditahvel

    +

    Rachel valmistab lihtsat šokolaadi-karamelli-fondante'i. Peale selle kohtub ta šokolaadieksperdiga, kes on spetsialiseerunud kvaliteetsele, väikeses koguses toodetavale otse šokolaadioast valmivale šokolaadile.

  • 4

    Lihtsad lahendused

    +

    Rachel peab lugu šokolaadi lihtsatest omadustest. Ta loob oma lahenduse luksuslikust šokolaadivahust ning lisab šokolaadise maitse juustu ja pipraga pastaroale.

  • 5

    Tähtsündmuste jaoks

    +

    Rachel külastab Stockholmi, et saada näpunäiteid auhinnatud šokolaadimeistrilt. Seejärel valmistab ta hirveraguud ja muid roogasid, mis sobivad suurepäraselt tähtsündmuste puhul.

  • 6

    Vauefekt

    +

    Rachel jagab oma kihilise šokolaadi-kirsi magustoidu retsepti. Lisaks kohtub ta auhinnatud šokolaadimeistriga, kes on spetsialiseerunud piimavabade maiuste loomisele.

  • 7

    Jõulud

    +

    Jõulud armastavad šokolaadi ning Rachel Khoo jaoks on see maailma populaarseim maiuspala palju enamat kui kingitus kuuse all. Rachel lisab šokolaadise vindi mõnele oma lemmikule jõuluretseptile, alates hakklihapirukatest ja vorstirullidest, mis on kaetud mahlase šokolaaditaigna koorikuga, kuni rikkaliku ja mõnusa šokolaadise munaliköörini ja šokolaadipiparkoogist kaunistusteni – need on nii maitsvad, et süüakse kohe peale jõulupuule riputamist ära. Rachel kohtub ka šokolaadimeistriga Rootsis, et valmistada täiuslik jõulušokolaad; võlub välja paksult šokolaadiga kaetud jõulukoogi ning külastab Yorki, et teada saada, miks šokolaad on nii oluline...